AnaSayfa / Genel / Kahve falında kana kanasu içmek

Kahve falında kana kanasu içmek

Kahve falında kana kanasu içmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, saadete ereceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine yorulur.

Kahve falında kana kanasu içmek gördüyseniz:

  • Beklediğiniz bir haberin size bir türlü ulaşamaması ya da neşenizi kaçırabilecek haberler almanız da olasıdır.

Kahve falında kana kana kola içmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına yorulur.

Kahve falında kana kana bira içmek sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine yorulur.

Kahve falında kana kana şarap içmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kana kana su içmek doymamak sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kana kana soğuk su içmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında musluktan kana kana su içmek başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında şişeden kana kana su içmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine tabir olunur.

Kahve falında su içmek kanamamak kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir