AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerinden çıkmış kapı görmek

Kahve falında yerinden çıkmış kapı görmek

Kahve falında yerinden çıkmış kapı görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, aç kalacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, arabasını ve toprağının olacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, yeni işlere girişileceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında yerinden çıkmış kapı gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı haberler yüzünden endişe duyabilirsiniz.

Kahve falında yerinden çıkmış kapı görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kapıyı yerinden sökmek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapıyı yerinden çıkarmak kişiye hep umut olacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalbin yerinden çıktığını görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında dişi yerinden çıkmak büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında evinin yerinde olmadığını görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yerinden kalkamamak birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında her yerinde kıl görmek bereketin ve verimin çoğalacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir