AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerinden kalkamamak

Kahve falında yerinden kalkamamak

Kahve falında yerinden kalkamamak anne babayla ters düşüleceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, halinin iyi olduğuna, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yerinden kalkamamak gördüyseniz:

  • Size yararı dokunabilecek kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz.

Kahve falında yerinden kalkamamak Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında edep yerinde kıl görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında tedavülden kalkmış para görmek ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnağının kalktığını görmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine delalet eder.

Kahve falında perdeyi yerinden çıkarmak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına işarettir.

Kahve falında tedavülden kalkmış kağıt para görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iş yerinden izin almak ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine inanılır.

Kahve falında bebeğin ayağa kalktığını görmek yaşamının da düzene gireceğine, çok iyi mevkilere geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir