AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerinde zıplamak

Kahve falında yerinde zıplamak

Kahve falında yerinde zıplamak çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, düzeninin sarsılacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına işarettir.

Kahve falında yerinde zıplamak gördüyseniz:

  • Kesin olarak tembellik isteğine yüz vermeyin.

Kahve falında yerinde zıplamak iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine işarettir.

Kahve falında vücudunun her yerinde sivilce görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına işarettir.

Kahve falında avret yerinden kan geldiğini görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, iyi haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yerinden kan geldiğini görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında akli dengesi yerinde olmayan birini görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin yerinde olmadığını görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına alamet eder.

Kahve falında dişini yerinden çıkarmak onlar tarafından çok sevileceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağların yerinden oynadığını görmek hayırlı işlerde yer alacağına, rahat bir hayat sürüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir