AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazılmış yerler görmek

Kahve falında kazılmış yerler görmek

Kahve falında kazılmış yerler görmek illet hastalıklara tutulmayacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kazılmış yerler gördüyseniz:

  • Değişiklikler sizi endişelendirmesin.

Kahve falında yerin kazıldığını görmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine inanılır.

Kahve falında kazılmış yerler görmek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin her işi severek yapacağına işaret eder.

Kahve falında bir yerin kazıldığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında mezarının kazıldığını görmek karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına delalettir.

Kahve falında kazılmış çukur görmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine tabir olunur.

Kahve falında mezar kazılırken görmek bereketin ve verimin olacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kazılmış bahçe görmek aile hayatının bozulacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına delalettir.

Kahve falında evinin kazıldığını görmek tüm düzenin alt üst olacağına, engellerin aşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir