AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak kazılması görmek

Kahve falında toprak kazılması görmek

Kahve falında toprak kazılması görmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, azalacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında toprak kazılması gördüyseniz:

  • Bitirilmemiş işler ya da planlar da gerginliğe neden olabilir veya üzerinizde baskı yaratabilir.

Kahve falında toprak kazılması görmek hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kazılmış toprak görmek başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine alamet eder.

Kahve falında kazılı toprak görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine tabir olunur.

Kahve falında kazılan toprak görmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına inanılır.

Kahve falında toprağın kazıldığını görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni kazılmış mezar görmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kazılmış temel görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına delalet eder.

Kahve falında yolun kazılmış olduğunu görmek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir