Kahve falında yerebatan sarnıcı görmek

Kahve falında yerebatan sarnıcı görmek uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, parasına da para ekleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerebatan sarnıcı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız açısından yeni tanışmalara açıksınız.

Kahve falında yerebatan sarnıcı görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerebatan sarnıcını görmek layık olduklarına sahip olacağına, kazancının çok daha fazla olacağına delalettir.

Kahve falında su sarnıcı görmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine inanılır.

Kahve falında sarnıç görmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında altın yerini görmek gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine işaret eder.

Kahve falında pirinç yere dökmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, ticaretinin ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında ayın yere düştüğünü görmek kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yerlere benzin dökmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir