Kahve falında yerebatan sarnıcını görmek

Kahve falında yerebatan sarnıcını görmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, ticaretinin de hızlanacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında yerebatan sarnıcını gördüyseniz:

  • Biranda tüm olayların size odaklandığını görebilirsiniz.

Kahve falında yerebatan sarnıcını görmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, şükredeceğine işaret eder.

Kahve falında yerebatan sarnıcı görmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize alamet etmektedir.

Kahve falında sarnıç görmek parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında su sarnıcı görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına rivayet eder.

Kahve falında ıssız bir yere gitmek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında oğlunun mahrem yerini görmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına inanılır.

Kahve falında yabancı bir yere gitmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, üzücü olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yere şeker dökmek hayatının yoluna girmeye başlayacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir