Kahve falında su sarnıcı görmek

Kahve falında su sarnıcı görmek başının ağrıyacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, kar sağlayacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su sarnıcı gördüyseniz:

  • Yanılsama hissedilen konular netleşiyor.

Kahve falında su sarnıcı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yerebatan sarnıcı görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında yerebatan sarnıcını görmek hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarnıç görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyunlara su vermek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine yorulur.

Kahve falında su istemek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabıyı suya düşürmek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvardan su akmak yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir