AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere yazı yazmak

Kahve falında yere yazı yazmak

Kahve falında yere yazı yazmak uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yere yazı yazmak gördüyseniz:

  • Siz iyi bir arkadaşsınız.

Kahve falında yere yazı yazmak elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınıfta yazı yazmak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında mürekkeple yazı yazmak iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eline yazı yazdığını görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tükenmez kalemle yazı yazmak birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kola yazı yazmak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, çok kötü hissedileceğine işarettir.

Kahve falında sarı kalemle yazı yazmak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında arapça yazı yazdığını görmek bir uzmana başvurulacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir