AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere yattığını görmek

Kahve falında yere yattığını görmek

Kahve falında yere yattığını görmek maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına delalettir.

Kahve falında yere yattığını gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde dostlarınızla birlikte çok eğlenceli bir toplantıya katılabilirsiniz.

Kahve falında yere yatarak ağlamak kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yatacak yer aramak iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına rivayet eder.

Kahve falında yatacak yer bulamamak tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yere yattığını görmek çok para kazanacağına, işlerin düzgün gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yer yatağında yattığını görmek refaha erileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yata binmek borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşiyle yattığını görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, günlerini hastanede geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini hastanede yatarken görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir