AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşiyle yattığını görmek

Kahve falında kardeşiyle yattığını görmek

Kahve falında kardeşiyle yattığını görmek haksızlığa uğrayacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kardeşiyle yattığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin abartılı tavırları ya da aşırı tepkileri gereksiz zaman kaybı anlamına gelebilir.

Kahve falında kardeşiyle yattığını görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşini yatarken görmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bi kızla yattığını görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında yan yatan gemi görmek bazen fakirlik görüleceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatarken namaz kılmak fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadınla yattığını görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında yat kullandığını görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin hastanede yattığını görmek aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir