AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatacak yer aramak

Kahve falında yatacak yer aramak

Kahve falında yatacak yer aramak uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile hayatında sevinileceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine delalettir.

Kahve falında yatacak yer aramak gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde rahatsız edici veya sıkıldığınız durumlar meydana gelirse ilginizi çeken, hoşunuza giden, yapmaktan zevk aldığınız bir olayla başlayacaksınız.

Kahve falında yatacak yer aramak sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yer yatağında yattığını görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında yere yattığını görmek işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatacak yer bulamamak aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, eski enerjisini bulacağına işarettir.

Kahve falında yere yatarak ağlamak işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında banyo yapacak yer aramak sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında kendine mezar yeri aramak rahat nefes almaya başlayacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Kahve falında bir yeri aramak buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir