AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere yatarak ağlamak

Kahve falında yere yatarak ağlamak

Kahve falında yere yatarak ağlamak illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında yere yatarak ağlamak gördüyseniz:

  • Kendinize güveninizi veya özsaygıyı kaybedebileceğiniz, güvensizlik temasının ön plana çıkabileceği zamanlar.

Kahve falında yere yatarak ağlamak sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatarak ağlamak mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına yorulur.

Kahve falında yer yatağında yattığını görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza işaret eder.

Kahve falında yatacak yer aramak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yere yattığını görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında yatacak yer bulamamak eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sebepsiz yere ağlamak yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine inanılır.

Kahve falında yere yatıp ağlamak girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir