AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer yatağında yattığını görmek

Kahve falında yer yatağında yattığını görmek

Kahve falında yer yatağında yattığını görmek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yer yatağında yattığını gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almaktan korkmamalısınız.

Kahve falında yer yatağında yattığını görmek tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yatakta yatan kadın görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin yatakta yattığını görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine inanılır.

Kahve falında yatağa yattığını görmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında yatakta yatan adam görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında yatağında başkasının yattığını görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına inanılır.

Kahve falında yatakta yatan bir erkek görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatakta yatan erkek görmek kişinin içinin daralacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir