AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere yatıp ağlamak

Kahve falında yere yatıp ağlamak

Kahve falında yere yatıp ağlamak bazı konularda önayak olunacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, iyiliğe ve güzelliğe, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yere yatıp ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda şüpheleriniz olsa da, yüzünüzdeki gülümsemeyi korumak zorunda olabilirsiniz.

Kahve falında yere yatıp ağlamak birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine yorulur.

Kahve falında yerlere yatıp ağlamak işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini yatıyor görmek güzelliklere rast gelineceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında yatıp uyumak falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine alamet eder.

Kahve falında yatıyor görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini hastanede yatıyor görmek hayata daha sıkı tutunacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yatıya kalmak rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına alamet eder.

Kahve falında yatakta yatıyor görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir