AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini yatıyor görmek

Kahve falında birini yatıyor görmek

Kahve falında birini yatıyor görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, hayallerinin de yarım kalacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında birini yatıyor gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Kahve falında yatıp uyumak sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatıyor olmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerlere yatıp ağlamak sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yere yatıp ağlamak aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak yorulur.

Kahve falında yatıya kalmak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatıyor görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz yatı görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini hastanede yatıyor görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir