AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatıp uyumak

Kahve falında yatıp uyumak

Kahve falında yatıp uyumak evine huzur ve bereketin geleceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında yatıp uyumak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızın onay vermediği kişilerle maddi, romantik, sanal veya ticari ilişki ya da iş birlikleri içerisine girebilirsiniz.

Kahve falında yatıp uyumak kudret ve hikmet sahibi olacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini yatıyor görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine tabir olunur.

Kahve falında yere yatıp ağlamak çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, güzel fırsatların elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz yatı görmek sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kendini hastanede yatıyor görmek bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerlere yatıp ağlamak çaresiz ve yalnız kalacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına işarettir.

Kahve falında yatıya kalmak kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatıyor olmak işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir