AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatıya kalmak

Kahve falında yatıya kalmak

Kahve falında yatıya kalmak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, daha çok iş yapacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, bol nimete kavuşacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında yatıya kalmak gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da bir arkadaşınızın eşiyle olan sorunları sizi fazlasıyla meşgul edebilir.

Kahve falında yatıya kalmak sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatıp uyumak gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, herkesin takdirini toplayacağına delalet eder.

Kahve falında yatakta yatıyor görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yere yatıp ağlamak elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, yeni bir başlangıç yapmaya tabir olunur.

Kahve falında birini yatıyor görmek kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına alamet eder.

Kahve falında kendini hastanede yatıyor görmek gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, sürekli ağlamaklı olacağına delalet eder.

Kahve falında yerlere yatıp ağlamak kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz yatı görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir