AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta yatıyor görmek

Kahve falında yatakta yatıyor görmek

Kahve falında yatakta yatıyor görmek zorlukların baş göstereceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, her isteklerinin yerine geleceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına işarettir.

Kahve falında yatakta yatıyor gördüyseniz:

  • Diğerlerine bağlı problemler veya yarattıkları dramatik ortam nedeniyle zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında yatakta yatıyor görmek işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerlere yatıp ağlamak bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatıya kalmak çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında yatıp uyumak sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında yatıyor görmek destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yere yatıp ağlamak ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini hastanede yatıyor görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında yatıyor olmak yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir