AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini hastanede yatıyor görmek

Kahve falında kendini hastanede yatıyor görmek

Kahve falında kendini hastanede yatıyor görmek tüm kederinin uçup gideceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini hastanede yatıyor gördüyseniz:

  • Elinizdeki imkanlari boşa sarfetme meylindesiniz.

Kahve falında kendini hastanede yatıyor görmek yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatakta yatıyor görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında yatıyor olmak sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yerlere yatıp ağlamak mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine tabir olunur.

Kahve falında yere yatıp ağlamak moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında yatıyor görmek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatıya kalmak içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz yatı görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir