AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığa yatak sermek

Kahve falında mezarlığa yatak sermek

Kahve falında mezarlığa yatak sermek kendisi için mal mülk alacağına, az maliyetle ticarete atılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlığa yatak sermek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanarak olumsuz durumları olumluya çevirebilirsiniz.

Kahve falında mezarlığa yatak sermek başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına delalet eder.

Kahve falında yatağa çarşaf sermek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine alamet eder.

Kahve falında eve yatak sermek eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına inanılır.

Kahve falında yatağa beyaz çarşaf sermek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına delalettir.

Kahve falında yatak çarşafı sermek yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına alamet eder.

Kahve falında yere yatak sermek insanlara ilim irfan aşılayacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında misafire yatak sermek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dışarıya yatak sermek sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, kendisini işine vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir