AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerimi yere düşürmek

Kahve falında kuranı kerimi yere düşürmek

Kahve falında kuranı kerimi yere düşürmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, aksiliklerin son bulacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerimi yere düşürmek gördüyseniz:

  • Uzun süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızı aramanızda fayda var.

Kahve falında kuranı kerimin yere düştüğünü görmek rahat edeceğine ve huzur duyacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine delalettir.

Kahve falında kuranı kerimi yere düşürmek ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında kuranı kerim yere atmak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına delalettir.

Kahve falında kuranı kerimi yere atmak kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına işarettir.

Kahve falında kuranı kerim düşürmek isteklerinize kavuşacağınıza, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kuranı kerimi düşürdüğünü görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı işaret eder.

Kahve falında kuranı kerimi elinden düşürmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi düşürmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir