AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarladan yeşil soğan toplamak

Kahve falında tarladan yeşil soğan toplamak

Kahve falında tarladan yeşil soğan toplamak yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine işaret eder.

Kahve falında tarladan yeşil soğan toplamak gördüyseniz:

  • Daha korumacı olabilir veya çocuklarla ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında tarladan yeşil soğan toplamak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, borçların ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında tarlada soğan toplamak hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil soğan tarlası görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada yeşil soğan görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına inanılır.

Kahve falında tarlaya yeşil soğan ekmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında tarlada ekili yeşil soğan görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeden yeşil soğan toplamak yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil soğan topladığını görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir