AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden zar toplamak

Kahve falında yerden zar toplamak

Kahve falında yerden zar toplamak uğradığı zararların telafi edileceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında yerden zar toplamak gördüyseniz:

  • Kendinizi etrafa ya da beğendiğiniz kişiye çok sevdireceksiniz.

Kahve falında yerden zar toplamak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına işaret eder.

Kahve falında tavla zarı toplamak verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya işarettir.

Kahve falında zar toplamak anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, görmediği yerlere gideceğine tabir olunur.

Kahve falında zar sallamak memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, ilerleyemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kızlık zarının patlaması görmek yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızlık zarı patlatmak yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, borca batacağına işarettir.

Kahve falında yumurta zarı görmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızlık zarını görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir