AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızlık zarını görmek

Kahve falında kızlık zarını görmek

Kahve falında kızlık zarını görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kızlık zarını gördüyseniz:

  • İstikrarsız hareketleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında kızlık zarının yırtılması görmek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızlık zarını bozmak strese gireceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kızlık zarının patlaması görmek işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızlık zarı bozduğunu görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızlık zarı patladığını görmek dualarına karşılık alacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızlık zarı kan görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızlık zarından kan geldiğini görmek anne baba duaları alınacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında kızlık zarı bozulduğunu görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir