AnaSayfa / Genel / Kahve falında zar toplamak

Kahve falında zar toplamak

Kahve falında zar toplamak yeni bir şehre yerleşileceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına delalet eder.

Kahve falında zar toplamak gördüyseniz:

  • Analitik zekanız diğerlerinden çok daha iyi çalışıyor.

Kahve falında yerden zar toplamak maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavla zarı toplamak hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine rivayet eder.

Kahve falında zar toplamak işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere alamet etmektedir.

Kahve falında kızlık zarını görmek güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına rivayet eder.

Kahve falında zar sallamak zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, hem itibar edineceğine alamet eder.

Kahve falında kızlık zarı yırtılması görmek mutsuz ve huzursuz olacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına delalettir.

Kahve falında zar tutmak alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine delalet eder.

Kahve falında kızlık zarının kanını görmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir