AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızlık zarının patlaması görmek

Kahve falında kızlık zarının patlaması görmek

Kahve falında kızlık zarının patlaması görmek gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, sıhhat kazanacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızlık zarının patlaması gördüyseniz:

  • Kırıcı bir durumun meydana gelmesi ya da gelmemesi size bağlıdır.

Kahve falında kızlık zarının patlamasını görmek ona şifa olmayacağına, duymadığı sözleri duyacağına alamet eder.

Kahve falında kızlık zarı patlaması görmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kızlık zarını patlatmak üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, işlerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızlık zarı patlatmak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Kahve falında kızlık zarının patlaması görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında kendi kızlık zarını bozmak çalışkan bir kişi olunacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine işaret eder.

Kahve falında kızlık zarı kan görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına işarettir.

Kahve falında kızlık zarının olmadığını görmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir