AnaSayfa / Genel / Kahve falında zar sallamak

Kahve falında zar sallamak

Kahve falında zar sallamak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zar sallamak gördüyseniz:

  • Bazı fikirleriniz pratikte, teoride göründüğü kadar verimli olmayabilir.

Kahve falında zar sallamak işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, düşmanların önlerinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında kızlık zarının yırtılması görmek sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine delalettir.

Kahve falında kızlık zarının patlaması görmek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, dilediği gibi yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızlık zarı bozmak kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, iyi kısmetleri olacağına inanılır.

Kahve falında zar atmak işiyle nam salacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavla zarı görmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin kızlık zarını bozmak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, edilen duaların tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızlık zarı yırtılması görmek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir