AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden su çıkması görmek

Kahve falında yerden su çıkması görmek

Kahve falında yerden su çıkması görmek her gün daha fazla dolacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında yerden su çıkması gördüyseniz:

  • Size karlı bir iş teklif edebilirler.

Kahve falında yerden su çıkması görmek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yerden çıkmaya çalışmak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yerden çıkmadığını görmek pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında su çıkması görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında topraktan su çıkmasını görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden suya düşmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında yerden su fışkırmasını görmek doğru bir karar verileceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına inanılır.

Kahve falında yerden çıkan su görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir