AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden su çıkartmak

Kahve falında yerden su çıkartmak

Kahve falında yerden su çıkartmak makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, hedeflere ulaşamayacağına, işlerinde berekete kavuşacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına rivayet eder.

Kahve falında yerden su çıkartmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kabalığa varan konuşmaları ya da daha kibarca söylenebileceğini düşündüren istekleri size sıkıntı verebilir.

Kahve falında yerden su çıkartmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyudan su çıkardığını görmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının su çiçeği çıkardığını görmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyudan su çıkartmak deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun su çiçeği çıkardığını görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına delalettir.

Kahve falında su çiçeği çıkardığını görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında su çiçeği çıkartmak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına işarettir.

Kahve falında topraktan su çıkardığını görmek üzerinde kafa yoracağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir