AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden çıkan su görmek

Kahve falında yerden çıkan su görmek

Kahve falında yerden çıkan su görmek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerden çıkan su gördüyseniz:

  • Detaylara çok fazla odaklanmanız asıl resmi kaçırmanıza neden oluyor olabilir.

Kahve falında yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden suya bakmak çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerde su birikintisi görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yerden su fışkırdığını görmek büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek yerden suya atlamak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında yerdeki suyu silmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında yerden su çıkarmak aksiliklerin yaşanacağına, yetim sevindireceğine tabir olunur.

Kahve falında yerden su çıkması görmek önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir