AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden bıçak almak

Kahve falında yerden bıçak almak

Kahve falında yerden bıçak almak adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına delalet eder.

Kahve falında yerden bıçak almak gördüyseniz:

  • Hissettikleriniz ya da yapmak istediğiniz değişiklikler konusunda net olmazsanız problem çıkabilir.

Kahve falında yerden bıçak almak başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında yerde bıçak görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine işaret eder.

Kahve falında yerden bıçak toplamak işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine işarettir.

Kahve falında birisine bıçak atmak hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölü tarafından bıçaklanmak kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçaklı biri tarafından kovalanmak bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin bıçaklanmasını görmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, saygınlığına leke sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıçaklanmaya çalışmak çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir