AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçaklanmaya çalışmak

Kahve falında bıçaklanmaya çalışmak

Kahve falında bıçaklanmaya çalışmak ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, doktordan doktora koşturacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında bıçaklanmaya çalışmak gördüyseniz:

  • İşlerin istediğiniz gibi ilerleyebilmesi için esnek olmaya gayret etmenizde yarar var.

Kahve falında bıçaklanmaya çalışmak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında birini bıçaklamaya çalışmak aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde çalışmak sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında araba sürmeye çalışmak zenginliğinin, konforunun artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dişçide çalışmak bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurda çalışmak zenginliği bulacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine inanılır.

Kahve falında başbakanın yanında çalışmak arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında bisiklete binmeye çalışmak kudret ve hikmet sahibi olacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir