AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine bıçak atmak

Kahve falında birisine bıçak atmak

Kahve falında birisine bıçak atmak insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında birisine bıçak atmak gördüyseniz:

  • Aklınıza ilk gelen tercihi yapın.

Kahve falında birisine bıçak atmak düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında çatal bıçak atmak takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıçak atmak kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine bıçak atmak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine delalettir.

Kahve falında çöpe bıçak atmak hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine alamet eder.

Kahve falında suya bıçak atmak kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına işarettir.

Kahve falında bıçağı yere atmak hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işaret eder.

Kahve falında denize bıçak atmak işinde bol kazanç elde edeceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir