AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden armut görmek

Kahve falında yerden armut görmek

Kahve falında yerden armut görmek bunun için her gün şükredeceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, rakipleri mağlup edeceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, istediği oranda da eğleneceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına işaret eder.

Kahve falında yerden armut gördüyseniz:

  • İyi fikirlerin karlı girişimlere dönüşebileceği zamanlar.

Kahve falında yerden armut görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına inanılır.

Kahve falında yerden armut toplamak kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına alamet eder.

Kahve falında olgun armut görmek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında armut aldığını görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında armut dikmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında ağaçta armut toplamak ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına işaret eder.

Kahve falında armut ve incir görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında armut suyu görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir