AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeden patates çıkarmak

Kahve falında bahçeden patates çıkarmak

Kahve falında bahçeden patates çıkarmak işe ve aşa kavuşacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine alamet eder.

Kahve falında bahçeden patates çıkarmak gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırabilirsiniz.

Kahve falında bahçeden patates çıkarmak hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına işarettir.

Kahve falında patates bahçesi görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına inanılır.

Kahve falında bahçede patates görmek fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına işarettir.

Kahve falında bahçeden patates toplamak bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına delalet eder.

Kahve falında bahçeye patates ekmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına işarettir.

Kahve falında bahçede patates sökmek sürekli yerinde sayacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında toprak altından patates çıkarmak kendisine şifa olacağına, dertlerinin artacağına alamet eder.

Kahve falında patatesi topraktan çıkarmak rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, ona göre davranacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir