AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorganın ıslandığını görmek

Kahve falında yorganın ıslandığını görmek

Kahve falında yorganın ıslandığını görmek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yorganın ıslandığını gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da talepleri sürekli çoğalan kişiler olabilir.

Kahve falında yorganın ıslandığını görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında havuzda ıslanmak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurda ayaklarının ıslandığını görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla ıslanmak zorlukların ve kavgaların biteceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında küvette ıslanmak çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine rivayet eder.

Kahve falında dalgalı denizde ıslanmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında deniz dalgasıyla ıslanmak işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur altında ıslanmak bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir