AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde süründüğünü görmek

Kahve falında yerde süründüğünü görmek

Kahve falında yerde süründüğünü görmek rızkın ve kazancın artacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, kazanç kapılarının kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerde süründüğünü gördüyseniz:

  • Amaçlarınız ulaşmada arkadaşlarınız veya akrabalarınızın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında yerde süründüğünü görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yerde sürünmek yaşanan yokluğun biteceğine, her anlamda şifa bulmaya delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yerde süründüğünü görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına alamet eder.

Kahve falında karda sürünmek ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, parasının ve malının da artacağına işarettir.

Kahve falında esans sürünmek hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına yorulur.

Kahve falında misk sürünmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında çamurda sürünmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüstü sürünmek uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir