AnaSayfa / Genel / Kahve falında esans sürünmek

Kahve falında esans sürünmek

Kahve falında esans sürünmek hayat boyu isteklerine ulaşacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalettir.

Kahve falında esans sürünmek gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan ise kalbinizi açmış, ilgilendiğiniz bir insanın hayatınıza girmesini bekliyorsunuz.

Kahve falında esans sürünmek sevindirici şeyler duymaya, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında esans hediye etmek maddi kayıpların sona ereceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında esans şişesi görmek çocuklar gibi şen olacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında esans görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında karda sürünmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güzel koku sürünmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yerde süründüğünü görmek üzüleceğine ve borçlanacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Kahve falında koku sürünmek yaralayacağına ve küstüreceğine, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir