AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde serili halı görmek

Kahve falında yerde serili halı görmek

Kahve falında yerde serili halı görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına işarettir.

Kahve falında yerde serili halı gördüyseniz:

  • İş hayatınızdaki değişiklikler özel yaşamınızı da etkileyebilir.

Kahve falında yerde serili halı görmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında serili halı görmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı halı serildiğini görmek işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halı serili görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ters serilmiş halı görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halı serildiğini görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yerde serili yatak görmek insanların saygısının kazanılacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında yerde serili seccade görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir