AnaSayfa / Genel / Kahve falında serili halı görmek

Kahve falında serili halı görmek

Kahve falında serili halı görmek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, bazı ortak işlere gireceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, yıkılacağına, üzüleceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında serili halı gördüyseniz:

  • Aslında yapamayacağınız ya da altından kalkamayacağınız konularda bazı kişilere bazı sözler verdiyseniz, ayaklarınızın yerine basmasında fayda var.

Kahve falında yerde serili halı görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında ters serilmiş halı görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında halı serili görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı halı serildiğini görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halı serildiğini görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına rivayet eder.

Kahve falında serili halı görmek bazen fakirlik görüleceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında ipte serili çamaşır görmek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yere serili yatak görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir