AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters serilmiş halı görmek

Kahve falında ters serilmiş halı görmek

Kahve falında ters serilmiş halı görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ters serilmiş halı gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten veya sert cevaplardan kaçınmalısınız.

Kahve falında ters serilmiş halı görmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, her anlamda şifa bulmaya işaret eder.

Kahve falında yerde serili halı görmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, çok sevinçli olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında halı serildiğini görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yeni işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halı serili görmek kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında serili halı görmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı halı serildiğini görmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına işaret eder.

Kahve falında ipe serilmiş çamaşır görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında serili yün görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir