AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde serili seccade görmek

Kahve falında yerde serili seccade görmek

Kahve falında yerde serili seccade görmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, maddi gücünün artacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerde serili seccade gördüyseniz:

  • Fiziksel bir değişim tarzınızı güzelleştirebilir veya özgüveninizi arttırabilir.

Kahve falında yerde serili seccade görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında serili seccade görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerde serili halı görmek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında yerde serili yatak görmek dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında ipe serilmiş çamaşır görmek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine alamet eder.

Kahve falında serili çeyiz görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, hayırlı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında serili buğday görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında çeyiz serildiğini görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir