AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı serili görmek

Kahve falında halı serili görmek

Kahve falında halı serili görmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında halı serili gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan maddi gelir elde edebilir ya da teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı halı serildiğini görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halı serili görmek sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerde serili halı görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında serili halı görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine tabir olunur.

Kahve falında halı serildiğini görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına delalet eder.

Kahve falında ters serilmiş halı görmek üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine yorulur.

Kahve falında serili yataklar görmek mali gücünü yitireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine delalet eder.

Kahve falında seri katilden kaçmak kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir