AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde serili yatak görmek

Kahve falında yerde serili yatak görmek

Kahve falında yerde serili yatak görmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere işarettir.

Kahve falında yerde serili yatak gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat hoş anılar üretebilir.

Kahve falında yerde serili yatak görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında yerde serili seccade görmek ailesini kaybedeceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında yerde serili halı görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında yere serili yatak görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yere serilmiş yatak görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında serilmiş yatak görmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, fakirleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında serili yataklar görmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında serili yatak görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir