AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş kuru soğan görmek

Kahve falında pişmiş kuru soğan görmek

Kahve falında pişmiş kuru soğan görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş kuru soğan gördüyseniz:

  • Akşama doğru alacağınız önemli bir haber üzerine yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında pişmiş kuru soğan görmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş soğan görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında pişmiş soğan yemek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru soğan pişirdiğini görmek daha fazla yakınlaşacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru soğan temizlemek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalettir.

Kahve falında çürük kuru soğan görmek yeni bir makama sahip olunacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine delalettir.

Kahve falında kuru soğan vermek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı kuru soğan yemek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir