AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıvırcık toplamak

Kahve falında kıvırcık toplamak

Kahve falında kıvırcık toplamak iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, başarıya giden yolların açık olacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıvırcık toplamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine kulak vermelisiniz.

Kahve falında bahçeden kıvırcık toplamak elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kıvırcık toplamak sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıvırcık saçlı adam görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil kıvırcık görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında saçlarının kıvırcık olduğunu görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, her zaman sevgi göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıvırcık almak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında saçının kıvırcık olduğunu görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıvırcık saçlı olmak üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir