AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa ve kıvırcık saç görmek

Kahve falında kısa ve kıvırcık saç görmek

Kahve falında kısa ve kıvırcık saç görmek sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, arzularının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kısa ve kıvırcık saç gördüyseniz:

  • Kurslar, seminerler veya diğer eğitici faaliyetler söz konusu olabilir.

Kahve falında kısa ve kıvırcık saç görmek zor bir döneme girileceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında kısa kıvırcık saç görmek aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, zor durumda bırakacağına delalettir.

Kahve falında saçları kıvırcık yapmak işsizlerin iş sahibi olacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine işarettir.

Kahve falında saçların kıvırcık olduğunu görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine yorulur.

Kahve falında kıvırcık saçlı kadın görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine yorulur.

Kahve falında saçını kıvırcık ve uzun görmek işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarını kıvırcık görmek yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, kazancının iki kat artacağına delalettir.

Kahve falında başkasının saçını kıvırcık görmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir