AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde kalem bulmak

Kahve falında yerde kalem bulmak

Kahve falında yerde kalem bulmak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, borçlarının artacağına yorulur.

Kahve falında yerde kalem bulmak gördüyseniz:

  • Kendinize bir hediye alabilirsiniz.

Kahve falında yerde kalem bulmak kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerden kalem toplamak elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, sevinçli bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerden kalem almak yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, işlerin günden güne açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kalem bulmak aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalem bulmak sevindirici şeyler duymaya, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalem bulduğunu görmek iyi bir patron olacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tükenmez kalem bulmak üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kalemler bulmak eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir